ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Микробиология в кондитерском производстве / А.Д. Зонтаг, Б.В. Глуховцев.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1938.Նկարագրություն։ 209 с : табл., черт. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / З-848 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2116509
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / З-724 Технологическое оборудование сахарных заводов : [Учебное пособие для пищевых вузов] / 664.1 / З-724 Технологическое оборудование сахарных заводов : [Учебное пособие для пищевых вузов] / 664.1 / З-724 Технологическое оборудование свеклосахарных заводов: Учебник для техникумов пищевой пром-сти / 664.1 / З-848 Микробиология в кондитерском производстве / 664.1 / З-918 Новое в кинетике кристаллизации сахара / 664.1 / З-918 Влияние физико-химических процессов на качество кондитерских изделий / 664.1 / З-93 Пневматическое транспортирование сахара на кондитерских предприятиях /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա