ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Производство майонеза / М.М. Бухман.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебное пособие для подготовки кадров массовых профессийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1955.Նկարագրություն։ 35 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.5 / Б-944 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2124157
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664(47) / Н-725 Новая система планирования и экономического стимулирования на предприятиях пищевой промышленности Украинской ССР : 664.48 / К-30 Производство кондитерских изделий на мелких предприятиях / 664.48 / Т-236 Опыт работы кондитерских цехов Московского областного треста хлебопечения / 664.5 / Б-944 Производство майонеза / 664.5 / Г-856 Химия вкуса и запаха мясных продуктов / 664.5 / К-591 Пищевые эмульсии / 664.5 / К-782 Массообменные характеристики и структурно-механические свойства пищевых продуктов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա