ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Химический контроль свеклосахарного производства : [Учебник для вузов пищевой промышленности] / П.М. Силин, Н.П. Силина.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1960.Հրատարակություն։ 3-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 267 с. : ил. ; 23 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / С-362 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2124142
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / С-362 Технология сахара : [Учебник для технол. специальностей вузов пищевой пром-сти] / 664.1 / С-362 Технология сахара : [Учебник для технол. специальностей вузов пищевой пром-сти] / 664.1 / С-362 Мелассообразование в сахарном производстве / 664.1 / С-362 Химический контроль свеклосахарного производства : [Учебник для вузов пищевой промышленности] / 664.1 / С-362 Технология свеклосахарного и рафинадного производства : [Учебник для технол. вузов пищевой пром-сти] / 664.1 / С-362 Физико-химические основы сахарного производства : Утв. ГУУЗ Наркомпищепрома СССР в качестве учеб. пособия для вузов и техникумов / 664.1 / С-362 Кристаллизация утфеля II и патокообразование /

Библиогр.: с. 265 (17 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա