Влияние влажности и редуцирующих веществ фруктово-ягодных начинок на сохраняемость карамели / О.И. Розанова, К.Ф. Горбунова, В.А. Реутов; Отв. ред. С.И. Гордеев.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Центральный научно-исследовательский институт кондитерской промышленности ; Вып.№ 128Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1939.Նկարագրություն։ 32 с. : граф. ; 28 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / Р-640 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2119132 |
Стеклогр. изд.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։