ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Новое в технике кондитерской промышленности / О.Г. Лунин.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Лекции по новой технике/ Науч.-техн. о-во пищевой пром-сти. Ин-т усовершенствования знаний ИТР - членов НТО пищевой пром-стиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б.и., 1957.Նկարագրություն։ 61 с. : ил. ; 26 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / Л-847 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2119125
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / Л-847 Поточные линии кондитерской промышленности / 664.1 / Л-847 Поточные линии кондитерской промышленности / 664.1 / Л-847 Поточные линии производства кондитерских изделий / 664.1 / Л-847 Новое в технике кондитерской промышленности / 664.1 / Л-861 Технология и технохимический контроль кондитерского производства : Учебник для техникумов / 664.1 / Л-861 Фотоэлектроколориметрический метод определения сахаров в кондитерских изделиях / 664.1 / Л-861 Экспрессный метод определения предельного содержания общего сахара в кондитерских изделиях :

На обл. авт. не указан

Библиогр. в конце книги (14 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա