ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Стахановские методы труда в пищевой промышленности : Опыт стахановцев кондитерских фабрик УССР / Под ред. А.Д. Акишина ; М-во пищевой пром-сти СССР, Отд. организации труда и зарплаты.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1952.Նկարագրություն։ 39 с. : ил., черт. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / С-785 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2116535
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / С-785 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2165140
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / С-785 Стахановские методы труда в пищевой промышленности : Сборник по обмену опытом / 664 / С-785 Стахановские методы труда в пищевой промышленности : Сборник по обмену опытом / 664 / С-785 Стахановские методы труда в пищевой промышленности : Сборник по обмену опытом / 664 / С-785 Стахановские методы труда в пищевой промышленности : Опыт стахановцев кондитерских фабрик УССР / 664 / С-852 Сборник материалов о творческом содружестве и обмене производственным опытом / 664 / С-917 Сушка в пищевой промышленности : Всесоюзное научно-техническое совещание по интенсификации процессов и улучшению качества материалов при сушке в основных отраслях промышленности и в сельском хозяйстве / 664 / С-917 Сушка пищевых продуктов сублимацией : (Молекулярная сушка).

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա