Рецептуры, технические условия и методика техно-химического контроля пищевой продукции / Под общей ред. Д.Л. Фарфурака, Г.М. Килимника, Е.А. Дубровского и др. ; Укомпромсовет, План.-производ. упр., Науч.-эксперимент. лаборатория
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев ; Москва : Коиз, 1939.Նկարագրություն։ 443 с. ; 23 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / Р-459 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2119070 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 4
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։