Технология пивоварения / Г. Леберле ; Пер. Д.П. Щербачевой.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1937.Նկարագրություն։ Выпуск ; 21 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Выпуск 1 (1937 ; 413 с.): Производство солода
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.4 / Л-333 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Том 1 | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2116434 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Выпуск 1 (1937 ; 413 с.): Производство солода
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։