Методы исследования сырья и пищевых продуктов : Руководство для предприятий район. пром-сти [МПП РСФСР] / В. С. Грюнер, Б. В. Кафка, Н. А. Гильдебрандт ; М-во пищевой пром-сти РСФСР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1946.Նկարագրություն։ 146 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / Г-923 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2118529 |
Библиогр.: с. 141:
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։