ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Теория и практика производства мороженого : Пер. со 2 амер. изд. / Гуго Г. Зоммер ; Под общ. ред. Г. М. Дезента.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Главхладопром Наркомпищепрома СССР, 1937.Նկարագրություն։ XII. 576 с. : ил. ; 23 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663.6 / З-831 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2119046
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.6 / Ж-745 Дехлорирование воды сернистым газом / 663.6 / Ж-745 Методы профилактики и борьбы с привкусами и запахами при хлорировании питьевой воды / 663.6 / З-18 Типы хлораторов для обезвреживания воды жидким хлором / 663.6 / З-831 Теория и практика производства мороженого : Пер. со 2 амер. изд. / 663.6 / З-848 Техника применения коагуляции и осветления воды / 663.6 / И-723 Инструкции, рецептура и правила по производству и торговле мороженым и замороженными плодами, ягодами и овощами / 663.6 / И-723 Инструкции по выработке мороженого и молочно-кислых продуктов /

Библиогр.: с. 552-561

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա