ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Влияние степени напряжения окислительных процессов при ускоренной обработке на вкусовые свойства и стабильность ординарных вин / Министерство промышленности продовольственных товаров РСФСР ; Техническое управление.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Обмен производственно-техническим опытомՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1957.Նկարագրություն։ 12 с. : илл., табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663.2 / П-121 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2120281
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.2 / О-926 Вина Южного берега Крыма / 663.2 / О--927 Экономический анализ на предприятиях винодельческой промышленности / 663.2 / О-927 Экономический анализ на предприятиях винодельческой промышленности / 663.2 / П-121 Влияние степени напряжения окислительных процессов при ускоренной обработке на вкусовые свойства и стабильность ординарных вин / 663.2 / П-147 Учет и калькулирование себестоимости продукции бродильных производств / 663.2 / П-166 Учебный винокуренный завод Красноуфимского промышленного училища. 663.2 / П-248 Рассказы о вине /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա