Микробиологический контроль производства шампанского и приготовление дрожжевых разводок / Н.И. Дрбоглав, Т.А. Чистович.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1954.Նկարագրություն։ 72 с. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | РД II/17773 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0513864 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.2 / Д-729 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2122311 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.2 / Д-729 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2122312 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 663.2 Д-729 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2501428258 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։