ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Микробиология пищевой промышленности : [Учебник для вузов пищевой промышленности] / Под ред. Б.С. Алеева и Ф.М. Чистякова.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1945.Նկարագրություն։ Часть ; 21 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Часть 3, вып. 1 (1945, 152 с., черт., табл.) : Микробиология консервирования / Б.С. Алеев и Ф.М. Чистяков.
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Հատորի տվյալ Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663.1 / М-597 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Часть 3, вып. 1 Հասանելի Մեկ ամիս NL2122277

Часть 3, вып. 1 (1945, 152 с., черт., табл.) : Микробиология консервирования / Б.С. Алеев и Ф.М. Чистяков.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա