Микробиология пищевой промышленности : [Учебник для вузов пищевой промышленности] / Под ред. Б.С. Алеева и Ф.М. Чистякова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1945.Նկարագրություն։ Часть ; 21 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Часть 3, вып. 1 (1945, 152 с., черт., табл.) : Микробиология консервирования / Б.С. Алеев и Ф.М. Чистяков.
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.1 / М-597 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Часть 3, вып. 1 | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2122277 |
Часть 3, вып. 1 (1945, 152 с., черт., табл.) : Микробиология консервирования / Б.С. Алеев и Ф.М. Чистяков.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։