Технический контроль в производстве столовых вин / А.М. Фролов-Багреев, проф. Донск. ин-та с.-х. и мелиорации и зав. шампанск. производством Абрау-Дюрсо.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ростов на Дону : Изд. Северо-Кавказ. вин.-третста, 1926.Նկարագրություն։ 66 с. ; 25 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.2 / Ф-91 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2122297 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / Ф-912 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2122271 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Напеч. в Нахичевани н. Д.
Библиогр.: с. 66.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։