ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Применение сернистой кислоты при брожении : Материалы к изучению вопроса о выдержке вин под влиянием солнечных лучей / М. А. Герасимов , Н. С. Охременко.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Труды Крымской зональной опытной станции по виноградарству и виноделию ; Вып. 1.Հրատարակման մանրամասներ։ Ялта : Никитский ботанический сад, 1929.Նկարագրություն։ 71 с. : ил. черт. табл. ; 25 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663.2 / Г-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2118388
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.2 / Г-37 Применение фосфорнокислых и аммиачных солей при брожении вина / 663.2 / Г-37 Содержание витамина в виноградном соке и вине / 663.2 / Г-37 Актуальная кислотность виноградного сока и вина / 663.2 / Г-37 Применение сернистой кислоты при брожении : Материалы к изучению вопроса о выдержке вин под влиянием солнечных лучей / 663.2 / Г-37 Приготовление виноградных вин : (С 9 рис. в тексте) / 663.2 / Г-371 Технология вина типа мадера / 663.2 / Г-371 Повышение эффективности производства шампанского на заводах Украинской ССР :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա