ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Дрожжевое производство / И. Мельцер и А. Малков.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1937.Նկարագրություն։ 216 с. : ил., черт., табл. ; 14 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663.1 / М-48 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2122264
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.1 / М-199 Химико-технический и микробиологический контроль бродильных производств (спиртовое, пивоваренное, дрожжевое) : Допущено УУЗ Наркомпищепрома СССР в качестве учебного пособия для вузов / 663.1 / М-215 Программа курса "Общая технология бродильных производств" : Для специальности "Технология бродильных производств" : Утв. главным упр. технологических вузов 6 июля 1955 г. / 663.1 / М-48 Дрожжевое производство : Краткое руководство для мастеров / 663.1 / М-48 Дрожжевое производство / 663.1 / М-597 Микроорганизмы - продуценты биологически активных веществ / 663.1 / М-597 Микроорганизмы - продуценты биологически активных веществ : 663.1 / М-597 Микробные ферменты и биотехнология /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա