ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Կաթի և կաթնամթերքների մանրէակենսաբանությունը և բակտերիոլոգիական հետազոտությունների մեթոդները : Ուսումնական ձեռնարկ / Ա.Գ. Նուրազյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Լույս , 1988.Նկարագրություն։ 440 էջԽորագրեր։ Առցանց պաշարներ։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (279)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 M-99 Мясо и мясные продукты / 36 N-99 Կաթի և կաթնամթերքների մանրէակենսաբանությունը և բակտերիոլոգիական հետազոտությունների մեթոդները : Ուսումնական ձեռնարկ / 36 N-99 Կաթի և կաթնամթերքների մանրէակենսաբանությունը և բակտերիոլոգիական հետազոտությունների մեթոդները : Ուսումնական ձեռնարկ / 36 N-99 Կաթի և կաթնամթերքների մանրէակենսաբանությունը և բակտերիոլոգիական հետազոտությունների մեթոդները : Ուսումնական ձեռնարկ / 36 O-74 Сырье и материалы рыбокулинарного производства : Учеб. пособие для сред. проф.-техн. уч-щ / 36 O-75 Основы технологии пищевых производств : учебник / 36 O-89 Ամեն ինչ բանջարեղենի մասին : [Օգտակար խորհուրդներ, կերակրատեսակների բաղադրատոմսեր] /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա