ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Կաթի և կաթնամթերքների մանրէակենսաբանությունը և բակտերիոլոգիական հետազոտությունների մեթոդները : Ուսումնական ձեռնարկ / Ա.Գ. Նուրազյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Լույս , 1988.Նկարագրություն։ 440 էջԽորագրեր։ Առցանց պաշարներ։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (279)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.1 M-55 Ընտրութիւն կաթնատուների կամ կաթնոտ կովերը ճանաչելու միջոցները : 637.1 N-99 Կաթի և կաթնամթերքների մանրէակենսաբանությունը և բակտերիոլոգիական հետազոտությունների մեթոդները : Ուսումնական ձեռնարկ / 637.1 N-99 Կաթի և կաթնամթերքների մանրէակենսաբանությունը և բակտերիոլոգիական հետազոտությունների մեթոդները : Ուսումնական ձեռնարկ / 637.1 N-99 Կաթի և կաթնամթերքների մանրէակենսաբանությունը և բակտերիոլոգիական հետազոտությունների մեթոդները : Ուսումնական ձեռնարկ / 637.1 N-99 Կաթի և կաթնամթերքների մանրէակենսաբանությունը և բակտերիոլոգիական հետազոտությունների մեթոդները : Ուսումնական ձեռնարկ / 637.1 N-99 Կաթի և կաթնամթերքների մանրէակենսաբանությունը և բակտերիոլոգիական հետազոտությունների մեթոդները : Ուսումնական ձեռնարկ / 637.1 PH-20 Միկրոբները կաթի ու կաթնամթերքների մեջ և նրանց նշանակությունը /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա