ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Կաթի բաղադրության և հատկությունների փոխադարձ կապը / Ա.Հ. Աղաբաբյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Հայաստան , 1974.Նկարագրություն։ 228 էջԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (74)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման Armavir Library դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36.92 З 12 Качество мяса и мясопродуктов / 36.92 Р 59 О тех, кто работает в мясной индустрии / 36.94 Л 34 Технология соленых, копченых и вяленых рыбных продуктов / 36.95 43 Կաթի բաղադրության և հատկությունների փոխադարձ կապը / 36.95 А 45 Моющие и дезинфицирующие средства в молочной промышленности : Справочное пособие / 36.95 Г 67 Биохимия молока и молочных продуктов : Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий / 36.95 К 79 Эксплуатация, ремонт и наладка технологического оборудования молочной промышленности : Учебное пособие /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա