ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Простейшие способы переработки плодов, овощей и ягод : С 38 рисунками в тексте / С.Е. Мушкатин ; Под ред. Я.И. Арановича.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ [Ленинград] : Ленснабтехиздат, 1933.Նկարագրություն։ 96 с. : черт. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 / М-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2108180
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8 / М-482 Применение метода моментных наблюдений в консервной промышленности / 6648 / М-744 Модернизация существующего и разработка новых видов оборудования для пищевой промышленности : Сборник науч. трудов / 664.8 / М-75 Научно-исследовательские работы, рекомендуемые для внедрения в промышленность / 664.8 / М-93 Простейшие способы переработки плодов, овощей и ягод : С 38 рисунками в тексте / 664.8 / М-93 Сушка плодов и овощей / 664.8 / Н-133 Экономическое стимулирование труда рабочих, ИТР и служащих в консервной, овощесушильной и пищеконцентратной отраслях промышленности в новых условиях планирования / 664.8 / Н-192 Совершенствование технологии производства консервированных первых обеденных блюд /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա