ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Пароводотермическая подготовка свеклы и моркови к сушке / Е.П. Алфутова ; Министерство промышленности продовольственных товаров СССР, Техническое управление, Отдел технической информации.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Обмен передовым техническим опытомՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1956. Նկարագրություն։ 20 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.84 / А-539 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2108154
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.84 / X-90 Хранение плодов в полимерных упаковочных материалах : 664.84 / X-90 Хранение пряных зеленных овощей на консервных заводах : 664.84 / X-985 Автоматизированные линии производства томат-пасты и консервированного зеленого горошка / 664.84 / А-539 Пароводотермическая подготовка свеклы и моркови к сушке / 664.84 / А-539 Технология производства быстроразваривающихся сушеных корнеплодов и овощных смесей : (Для первых блюд) / 664.84 / А-64 Сборник инструкций для иснпекторов по качеству плодоовощей и картовеля / 664.84 / А-657 Первичная переработка грибов :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա