Le manioc et son utilisation alimentaire / Par Raymond Jacquot et Berthe Nataf.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: ֆրանսերեն Մատենաշար։ Actualités scientifiques et industrielles ; 364 | Nutrition ; IՀրատարակման մանրամասներ։ Paris : Hermann & Cie, Éditeurs, 1936.Նկարագրություն։ 60 pԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | ПИ 906/364 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 1936, 364 | Հասանելի | Ընթերցասրահ | FL0682871 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։