Fenaroli's Handbook of Flavor Ingredients: vol. II / Giovanni Fenaroli, George A. Burdock. vol I
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Boca Raton ; Ann Arbor, a. o. : CRC Press, 1995.Հրատարակություն։ 3rd ed. / ed. by George A. BurdockՆկարագրություն։ 990 p.(v. II) 350 p. (v. I)ISBN:- 0-8493-2711-3(v. II)
- 0-8493-2710-5(v. I)
- 664'5
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | MD | 663 F 38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | ST0014440 | ||
Book | Scientific Technical Library | MD | 663 F 38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | ST0014433 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ MD Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Index: p. 945-990
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։