Влияние отдельных технологических факторов на выраженность вкуса и аромата вологодского масла : Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / С.В. Василисин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1973.Նկարագրություն։ 23 сԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Ереван. зоовет. ин-т ; Научн. рук.: Ф.А. ВышемирскийՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 14206 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1946579 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Անձեռնմխելի հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Ереван. зоовет. ин-т ;
Научн. рук.: Ф.А. Вышемирский
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։