Fundamental Food Microbiology / Bibek Ray.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Boca Raton ; London, a. o. : CRC Press, 2001.Հրատարակություն։ 2nd edՆկարագրություն։ 562 pISBN:- 0-8493-0045-2
- 664.001:579
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | MD | 57 R 29 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | ST0013634 | ||
Book | Scientific Technical Library | MD | 57 R 29 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | ST0012917 |
Index: p. 543-562
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։