О некоторых биологических свойствах молочнокислых бактерий, вызывающих скисание вин Октемберянского района Армянской ССР : Автореф. дисс. ... канд. биол. наук. 096 - Микробиология / Э.О. Петян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1969.Նկարագրություն։ 23 с. ; 20 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Ереванский гос. ун-т. ;Научн.рук. : Ф.Г. СаруханянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 12422 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1900808 |
Ереванский гос. ун-т. ;
Научн.рук. : Ф.Г. Саруханян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։