ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Разработка технологии получения и хранения жидких концентратов молочнокислых бактерий для сыроделия : Автореф. дисс. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Р.С. Курдоян.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1986.Նկարագրություն։ 19 с. ; 20 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: ЕЗВИ ; Науч. рук.: д.т.н., проф. З.Х.Диланян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 12074 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1900659
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 12075 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1900656

ЕЗВИ ;

Науч. рук.: д.т.н., проф. З.Х.Диланян

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա