Изучение факторов, влияющих на качество сыров предназначенных для плавления : Автореф. дис. ... канд. с.-х. наук / И.П. Болгар.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1958.Նկարագրություն։ 20 с. ; 20 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: М-во сельского хозяйства СССР. Ереванский зоовет. ин-тՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 9751 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1865743 |
М-во сельского хозяйства СССР. Ереванский зоовет. ин-т
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։