Состав, технологические свойства молока и качество сыра при введении в рацион коров азотисто-минеральной добавки на основе молочной сыворотки : Автореф. дис. ...канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов и 06.02.02 - кормление сельскохозяйственных животных и технология кормов / / Т.Г. Прошкина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1986.Նկարագրություն։ 20 с. ; 20 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Гос. агропром комитет СССР, ЕЗВИ ;Науч. рук. канд. техн. наук Л.А. ОстроумовՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 9270 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1865314 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 9269 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1865315 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Անձեռնմխելի հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Гос. агропром комитет СССР, ЕЗВИ ;
Науч. рук. канд. техн. наук Л.А. Остроумов
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։