Traditional fermented food and beverages for improved livelihoods / Elaine Marshall, Danilo Mijia; FAO Fiat Panis
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Diversification booklet. nomber 21 Հրատարակման մանրամասներ։ Rome : Rural infrastructure and agro-industries division , Food and agriculture organization of the United Nations , 2011 .Նկարագրություն։ 79 p. : ill. ; 21 smISBN:- 978-92-5-107074-1
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | FAO դեպոզիտար հավաքածու | 664 M-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0496177 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ FAO դեպոզիտար հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։