FAO/WHO guidance to governments on the application of HACCP in small and/or less-developed food businesses / Food and agriculture organization of the United Nations
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ FAO food and nutrition paper ; 86Հրատարակման մանրամասներ։ Rome : World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2006.Նկարագրություն։ 74 p. ; 30 cmISBN:- 978-92-5-105596-0 (FAO)
- 978-92-4-159503-2
- 0254-4725
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | FAO դեպոզիտար հավաքածու | 664 G-92 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0474918 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ FAO դեպոզիտար հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Includes bibliographical references (p. 41-43).
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։