Совершенствование производства швейцарского сыра на основе бактериальных заквасок и смесей микроэлементов : Автореф. дис. ... канд. техн. наук. Спес. 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / А.О. Акопян; МСХ СССР; ЕЗВИ
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ На правах рукописиՀրատարակման մանրամասներ։ Ереван , 1974 .Նկարագրություն։ 24 с. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | А-40 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0496455 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։