Белковые вещества и аминокислотный состав некоторых ведущих сортов кукурузыгрузии в фазе фазе полной спелости : Автореферат. канд. биолог. химии / Ш.Е. Чхартишвили; Министерство сельского хозяйства СССР;Ереванский зооветеринарный институт
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1971.Նկարագրություն։ 22 с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | Ч-97 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0455377 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։