ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Белковые вещества и аминокислотный состав некоторых ведущих сортов кукурузыгрузии в фазе фазе полной спелости : Автореферат. канд. биолог. химии / Ш.Е. Чхартишвили; Министерство сельского хозяйства СССР;Ереванский зооветеринарный институт

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1971.Նկարագրություն։ 22 с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ч-97 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկում (ընթերցասրահ) AU0455377
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Х-29 "Ангорские козы Алагезского совхоза и племенные мероприятия по их совершенствованию" : Автореферат .дис... канд. с.х. наук / Ч-71 Сравнительная эффективнось применения мочевины и некоторых других азотистых соединений при откорме молоднянка крупного рогатого скота: Автореферат ... дис. канд. с.х. наук / Ч-75 Эпизоотология лярвальных цестодозов сельскохозяйственных животных и тениидозов собак в Армянской ССР и опыт оздоровления животных от этих гельминтозов : Автореферат дис... канд. ветер. наук по спец 107- Гельминтология / Ч-97 Белковые вещества и аминокислотный состав некоторых ведущих сортов кукурузыгрузии в фазе фазе полной спелости : Автореферат. канд. биолог. химии / Ч-x17 Рентгеноселекция молочнокислых бактерий и их применение в производстве сыров и мацуна : Автореферат дис... .канд. техн. наук по спец. 05.18.04 / Ш-176 Влияние высокотемпературной пастеризации молока на качество сыра Лори : автореф. ... канд. тех. наук по спец. : 05.18.04 - ''Технология мясных, молочных и рыбных продуктов'' / Ш-31 Фармакологическая активность культуральной жидкости"чайного гриба"(бактерицидина) : Автореферат дис. ...канд.биолог. наук /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա