Влияние бактериальных заквасок из рентгенмутанных штаммов молочнокислых бактерий, подобранных по аминокислотному составу на процессы созревания и качество советского сыра : Автореф. дис. ... канд. тех. наук. Спец. 05.18.04 технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Р.А. Бегларян; МСХ СССР; ЕЗВИ
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ На правах рукописиՀրատարակման մանրամասներ։ Ереван , 1973 .Նկարագրություն։ 24 с. ; 20 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | Б-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0496441 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։