ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Влияние бактериальных заквасок из рентгенмутанных штаммов молочнокислых бактерий, подобранных по аминокислотному составу на процессы созревания и качество советского сыра : Автореф. дис. ... канд. тех. наук. Спец. 05.18.04 технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Р.А. Бегларян; МСХ СССР; ЕЗВИ

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ На правах рукописиՀրատարակման մանրամասներ։ Ереван , 1973 .Նկարագրություն։ 24 с. ; 20 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Б-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկում (ընթերցասրահ) AU0496441

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա