Влияние бактериальных заквасок из рентгенмутантных штаммов молочнокислых бактерий, подобранных по аминокислотному составу на процессы созревания и качество советского сыра : Автореф. дис. на соиск. учен. степени канд. техн. наук по спец.: 05.18.04- Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Р.А. Бегларян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1973.Նկարագրություն։ 24 сԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Мин. с.-х. СССР. Ереван. зоовет. ин-тНауч. рук.: д.т..н., проф. З.Х. ДиланянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | 8611 / ԱԳՀ (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1855585 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Անձեռնմխելի հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Мин. с.-х. СССР. Ереван. зоовет. ин-т
Науч. рук.: д.т..н., проф. З.Х. Диланян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։