ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Продуктовые нормы обедов, отдельных блюд и прочих изделий общественных столовых : (Раскладки).

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Нарпит, 1928.Նկարագրություն։ 104 с. : табл. ; 17 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 643 / Н-30 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1842708
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
643 / М-52 Оборудование современной кухни : (Обзор) / 643 / М-995 Мясорубка № 228 : Инструкция по уходу за машиной / 643 / М-995 Мясорубка тип 522-11 к приводу ''Механолит'' : Инструкция по эксплоатации и уходу / 643 / Н-30 Продуктовые нормы обедов, отдельных блюд и прочих изделий общественных столовых : (Раскладки). 643 / Н-479 Некоторые пути повышения эффективности теплового оборудования в общественном питании : [Сборник статей] / 643 / Н-484 Аппараты СВЧ в общественном питании : Тепловая обработка пищевых продуктов электрическим полем сверхвысокой частоты / 643 / Н-574 Посудо-хозяйственные товары : Допущено Управлением учебных заведений Наркомвнуторга СССР в качестве учебного пособия для школ ТТУ и курсов повышения квалификации торговых работников /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա