ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Централизация производства и совершенствование технологии продуктов общественного питания : Тематический сборник научных трудов / Министерство торговли УССР ; Киевский торгово-экономический институт.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : КТЭИ, 1984.Նկարագրություն։ 165, 8 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 642 / Ц-383 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1842666
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
642 / Х-715 Хозяйственный расчет в общественном питании / 642 / Х-862 Ремонт и основы монтажа оборудования предприятий общественного питания и торговли : учебник для вузов / 642 / Х-98 Планирование и размещение предприятий общественного питания в сельской местности и в городах : Лекция для студентов по специальности "Технология и организация обществ. питания" / 642 / Ц-383 Централизация производства и совершенствование технологии продуктов общественного питания : Тематический сборник научных трудов / 642 / Ц-76 Общественное питание в ГДР : Пер. с нем. / 642 / Ц-972 Обслуживание в ресторане / 642 / Ц-972 Советское шампансков : Памятка для официантов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա