Стандартизация в предприятиях общественного питания : Правила процессов производства и раскладки нетто / А.Б. Бурштейн, М.Д. Островенец, Г.Я. Мацаков, Д.С. Дольберг ; Азово-Черноморское управление общественного питания "Крайкоопит" и др..
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ростов-на-Дону : Азово-Черноморское краев. книгоиздат., 1935.Նկարագրություն։ 162 с. : табл. ; 25 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 641։658.5 / С-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1843985 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։