ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Стандартизация в предприятиях общественного питания : Правила процессов производства и раскладки нетто / А.Б. Бурштейн, М.Д. Островенец, Г.Я. Мацаков, Д.С. Дольберг ; Азово-Черноморское управление общественного питания "Крайкоопит" и др..

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ростов-на-Дону : Азово-Черноморское краев. книгоиздат., 1935.Նկարագրություն։ 162 с. : табл. ; 25 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641։658.5 / С-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1843985
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641.5(08) / Д-508 Диэтетические продукты : (Справочник по ассортименту диэтет. продовольств. товаров) / 641.6 / А-724 Как использовать мороженные картофель и овощи / 641.6 / Э-192 Фасоль и ее использование в питании / 641։658.5 / С-76 Стандартизация в предприятиях общественного питания : Правила процессов производства и раскладки нетто / 641.741 / Ф-507 Применение нормализованных элементов и сборных конструкций при производстве крупного стального литья / 64.19 / Д-754 В мире животных Вып. 3 / 642 / C-56 Совершенствование технологии и организации общественного питания : Темат. сб. науч. тр. /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա