Организация рабочих мест работников заготовочных цехов предприятий общественного питания : [Обзор] / Отв. за вып. Ю.Г. Федотенков ; Гос. план. ком. Совета Министров УССР ; Укр. науч.-исслед. ин-т науч.-техн. информации и техн.-экон. исследований ; Респ. бюро науч.-техн. информации М-ва торговли УССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Б. и., 1970.Նկարագրություն։ 25 с. : черт. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 642 / О-641 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1843947 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։