ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология производства продукции общественного питания : Учебник для технологических факультетов торговых вузов / В. С. Баранов, Е. П. Козьмина, Н. С. Алекаев и др. ; Под общ. ред. Г. Н. Ловачевой, А. И. Мглинца.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1981.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 407 с. : ил.; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36.99 Т-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի IL0537096
Book Book National Library of Armenia Depository 642 / T-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1841643
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1840281
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1840282
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
642 / O-641 Акустические методы диагностики двухфазных теплоносителей ЯЭУ / 642 / O-641 Организация производства и обслуживания в общественном питании : учебник для вузов / 642 / O-641 Организация производства и управление предприятиями общественного питания : Учебник для технол. отд-ний техникумов обществ. питания и сов. торговли / 642 / T-384 Технология производства продукции общественного питания : Учебник для технологических факультетов торговых вузов / 642 / А-598 Пути повышения эффективности хозяйственной деятельности предприятий общественного питания / 642 / А-695 Организация производства на предприятиях общественного питания / 642 / А-724 Управление предприятиями общественного питания : Учебник для учащихся техникумов, обучающихся по специальности "Организация обслуживания в предприятиях общественного питания" /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա