ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология производства продукции общественного питания : Учебник для технологических факультетов торговых вузов / В. С. Баранов, Е. П. Козьмина, Н. С. Алекаев и др. ; Под общ. ред. Г. Н. Ловачевой, А. И. Мглинца.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1981.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 407 с. : ил.; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36.99 Т-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի IL0537096
Book Book National Library of Armenia Depository 642 / T-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1841643
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1840281
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1840282
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641.5 / Т-233 Кулинария и организация производства детского питания : Учеб. для сред. ПТУ / 641.5 / Т-233 Татарская кулинария / 641.5 / Т-384 Технология производства продукции общественного питания : Учебник для технологических факультетов торговых вузов / 641.5 / Т-384 Технология производства продукции общественного питания : Учебник для технологических факультетов торговых вузов / 641.5 / Т-384 Технология новых продуктов для детского и лечебного питания : сборник научных трудов / 641.5 / Т-384 Технологическое проектирование заготовочных предприятий общественного питания / 641.5 / Т-384 Технология производства продуктов общественного питания : Учебное пособие /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա