Технология производства продукции общественного питания : Учебник для технологических факультетов торговых вузов / В. С. Баранов, Е. П. Козьмина, Н. С. Алекаев и др. ; Под общ. ред. Г. Н. Ловачевой, А. И. Мглинца.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1981.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 407 с. : ил.; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Municipal Library | Կենտրոնական գրադարան | 36.99 Т-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | IL0537096 | |||
Book | National Library of Armenia | Depository | 642 / T-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1841643 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641.5 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1840281 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641.5 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1840282 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։