Сокращенный сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания : Учеб. пособие по учету, отчетности и калькуляции для курсовой сети по подготовке поваров / Пособие подгот. А. В. Темпеновым ; Вологод. учеб.-курсовой комбинат УРСа совнархоза.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Вологда : [Б. и.], 1962.Նկարագրություն։ 395 с. : схем ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 641.5 / С-599 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1838760 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։