ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Практические занятия по технологии приготовления пищи : [Для технологических отделений техникумов общественного питания] / Б.П. Клейман, М.Н. Лебедева.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ [Москва] : Экономика, 1972. Հրատարակություն։ 2-е изд., допՆկարագրություն։ 215 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / К-481 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1821844
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641.5 / К-481 Практические занятия по технологии приготовления пищи : [Для технологических отделений техникумов общественного питания] / 641.5 / К-481 Практические занятия по технологии приготовления пищи : [Для технологических отделений техникумов общественного питания] / 641.5 / К-481 Практическое пособие для поваров III разряда / 641.5 / К-481 Практические занятия по технологии приготовления пищи : [Для технологических отделений техникумов общественного питания] / 641.5 / К-506 Кухня для всех : Перевод с польского / 641.5 / К-526 Обед на каждый день / 641.5 / К-526 Обед на каждый день /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա