ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Временные технические условия на готовые кулинарные изделия, вырабатываемые в предприятиях общественного питания : (Пособие бракерам) : 23 сеняря 1948 г. N 09-07/ 10/ Челябинский областной отдел торговли.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ [Челябинск] : Б. и., [1948].Նկարագրություն։ 36 с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641 / C-110 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1843767
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
64(077) / П-804 Воспитание учащихся на уроках обслуживающего труда : Пособие для учителей / 64(08) / Б-88 Сборник рецептов и советов для домашнего обихода / 641 / C-11 Нормы раскладок : Рассмотрены и приняты центральным кулинарным советом Главного управления ресторанов и кафе / 641 / C-110 Временные технические условия на готовые кулинарные изделия, вырабатываемые в предприятиях общественного питания : (Пособие бракерам) : 23 сеняря 1948 г. N 09-07/ 10/ 641 / C-347 Первичная обработка и заготовка продуктов впрок / 641 / E-263 Тайны продуктов питания / 641 / K-129 Преподавание курса "Кулинария" в профессионально-технических училищах : (Разработка уроков) /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա