ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Практическое руководство по кулинарной технике : Для школ ФЗУ и курсов кулинарного производства / Сост. П.В. Александрова.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград : Снабтехиздат. Ленинградское отд-ние, 1934.Հրատարակություն։ 2-e izdՆկարագրություն։ 311 с. : табл., ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641 / П-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1842227
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641 / П-352 Здоровье в бокале / 641 / П-551 Витаминизация пищи в предприятиях общественного питания / 641 / П-69 Практическое руководство по кулинарной технике : Для школ ФЗУ и курсов кулинарного производства / 641 / П-69 Практическое руководство по кулинарной технике : Для школ ФЗУ и курсов кулинарного производства / 641 / П-788 Продовольственные ресурсы Сибирии : (Сборник научных работ кафедры товароведения продовольственных товаров) / 641 / П-85 Новые виды продуктов питания - готовые завтраки из злаков и продукты детского питания / 641 / П-88 Консервирование и хранение продуктов в домашних условиях : Пер. с чеш /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա