ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Современная технология приготовления пищи и ее влияние на здоровье и работоспособность человека : Учебное пособие для студентов технологических факультетов торговых вузов / М.Е. Квитницкий, А.И. Здобнов ; Министерство торговли УССР ; Киевский торгово-экономический институт.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : [Б.и.], 1977.Նկարագրություն։ 75 с. : черт. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641 / К-328 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1842204
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641 / К-309 Переработка плодов, ягод и обощей / 641 / К-316 Как консервировать фрукты / 641 / К-316 Как консервировать фрукты / 641 / К-328 Современная технология приготовления пищи и ее влияние на здоровье и работоспособность человека : Учебное пособие для студентов технологических факультетов торговых вузов / 641 / К-389 Из опыта кулинара / 641 / К-43 Нормы раскладок на порционные первые и вторые блюда для Кировского края на 1935 год / 641 / К-44 Общедоступная кухня : Настольная поваренная книга: Подарок молодым хозяйкам /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա