Технология приготовления пищи : [Учебник для технол. фак. торг. вузов] / Проф. Д.И. Лобанов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Изд. 4-е доп. и переработ. вышло под загл.: Технология производства продуктов общественного питанияՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1960.Հրատարակություն։ 3-е изд., перерабՆկարագրություն։ 344 с. : ил., табл. ; 23 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 641 / Л-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1840008 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641 / Л-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1840010 |
Библиогр. в конце глав
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։