ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология приготовления пищи : Учебник / П.Д. Гришин, Н.И. Ковалев.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономника, 1972.Հրատարակություն։ Изд. 5-е, перерабՆկարագրություն։ 366 с. : черт. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641 / Г-859 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1842191
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641 / Г-161 Продукты питания : Сорта и качество пищевых продуктов / 641 / Г-73 Дешевый домашний стол : Настольная поваренная книга / 641 / Г-85 Рациональное приготовление пищевых продуктов в кулинарии : Научно-практические основы / 641 / Г-859 Технология приготовления пищи : Учебник / 641 / Г-859 Лабораторные работы по технологии приготовления пищи / 641 / Г-859 Практические работы по технологии приготовления пищи / 641 / Г-866 В помощь коренщице : Допущено ГУУЗом Наркомторга СССР в качестве пособия по техминимуму /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա