ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Быстрозамороженные кулинарные изделия и технология их использования / Н.В. Марадудина, Н.И. Бруннек.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1972.Նկարագրություն։ 63 с. : ил., табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641 / М-25 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1829998
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641 / Л-727 Консервируем сами / 641 / Л-844 Организация работы в кладовых предприятий общественного питания : Учеб. пособие для курсов подготовки и повышения квалификации кладовщиков предприятий обществ. питания / 641 / М-171 Контроль качества напитков / 641 / М-25 Быстрозамороженные кулинарные изделия и технология их использования / 641 / М-315 Основы технологии приготовления пищи : Учебное пособие для бухгалтерских отд-ний техникумов советской торговли / 641 / М-315 Основы технологии приготовления пищи : [Учеб. пособие для бухгалтерских отд-ний техникумов советской торговли] / 641 / М-315 Основы технологии приготовления пищи : [Учеб. пособие для бухгалтерских отд-ний техникумов советской торговли] /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա